“Alles wordt top geregeld.”

Mijn naam is Frank van Griensven. Ik kom oorspronkelijk uit het Brabantse Herpen en ik ben 32 jaar jong. In januari 2014 ben ik begonnen in de Skihut naast het vakantiehotel. Op dit moment is mijn functie Leidinggevende in de bediening, vooral in de avonden. Hierbij komen veel dingen kijken, zoals het zorgen dat iedereen het in de hotelbar naar zijn zin heeft, personeel aansturen waar nodig, zorgen dat het ontbijt voor de dag erop weer klaarstaat, mensen die laat aankomen inchecken (de receptie is dan gesloten), zorgen dat er geen geluidsoverlast is etc., etc. Met als doel dat als je ‘s nachts de laatste deur dicht doet, iedereen een onvergetelijke avond gehad heeft.

Continu nieuwe uitdagingen

Zoals eerder aangegeven ben ik in januari 2014 hier komen werken. Het was de bedoeling om er een maand of 2 te blijven en dan weer terug te gaan. Maar al vrij snel werd ik gevraagd voor het hotel, waar ik ondertussen al dik 5 jaar met heel veel plezier werk.

In deze 5 jaar heb ik heel veel geleerd. Ik ben onderaan begonnen en heb een leidinggevende functie. Ontzettend fijn dat je zoveel kansen in het hotel krijgt, dit zorgt continu voor nieuwe uitdagingen. En hoe mooi is het dat jij mag werken waar andere mensen vakantie vieren.

Mooie voordelen

Hiervoor had ik in Frankrijk gewerkt op een camping, dus opnieuw de stap maken om naar het buitenland te verhuizen, was niet zo groot. Daarbij was ik heel snel gewend aan dit nieuwe leven, door iedereen word je ontzettend goed opgevangen. Het werken bij Der Brabander zorgt ook voor mooie voordelen, heb ik gemerkt. We mogen gebruik maken van het verwarmde zwembad, we krijgen korting op drankjes en eten, er zijn leuke uitstapjes met het team (o.a. naar Parijs of Berlijn), en ook heel belangrijk: het mogen ontmoeten van nieuwe mensen waarvan sommige echte vrienden geworden zijn. Oftewel: als medewerker van Der Brabander kom je helemaal niets te kort en van kleren wassen tot personeelseten en een woning; alles wordt top geregeld!

Buiten het werk genoeg te doen

Buiten het werk is er ook genoeg te doen in Winterberg. Denk hierbij aan het skiën in de winter, mountainbiken in de zomer of gewoon lekker aan het water liggen. Ontzettend leuk om met je collega’s leuke dingen te doen in je vrije tijd dus!

Dit zorgt ervoor dat de sfeer in het team zo ontzettend leuk is. Verjaardagen vieren we samen en veel collega’s gaan ook zelfs samen op vakantie. Zo ben ik met 2 collega’s vorig jaar naar Gran Canaria geweest.

Nederland op rijafstand

Wat voor mij persoonlijk ook ontzettend fijn is, is dat ik een auto samen met een collega heb gekregen, waar we samen gebruik van mogen maken. Zo kan ik mooi vaak op en neer naar familie en vrienden in Nederland. Het is ook maar 2,5 uur rijden, dus dat is supergoed te doen – niet alleen voor jezelf, maar ook voor mensen die graag je nieuwe werk willen zien.
Kortom, ik heb het al dik 5 jaar ontzettend naar mijn zin hier in Duitsland en ik hoop nog een hele tijd mijn steentje te mogen bijdragen. Hopelijk zie ik je snel, gaan we er samen een onvergetelijke tijd van maken.

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de