fbpx

“De afwisseling vind ik het leukst.”

Bijna 12 jaar geleden ben ik, Gerben, per toeval begonnen bij Vakantiehotel Der Brabander. Na een jaar gestudeerd te hebben bleek dit echt niks voor mij te zijn, dus toen ben ik op zoek gegaan naar werk. Ik vond toevallig een advertentie in de krant(!), heb gesolliciteerd en 3 weken na het gesprek stond ik al in m’n nieuwe kamer in het personeelshuis. Het was de eerste keer op mezelf wonen en ik vond het heerlijk! Altijd gezelligheid om op te zoeken en toch je eigen plekje.

Een kans als leidinggevende

Met werken ben ik begonnen in de bediening. Ervaring was niet nodig en dat kwam mooi uit, want dat had ik ook niet. Gelukkig werd ik goed ingewerkt en stond ik gelijk al gasten te bedienen. Het was in het begin wennen, maar al snel had ik de smaak echt te pakken. Na een tijdje goed mijn best gedaan te hebben, kreeg ik de kans om leidinggevende te worden, met name over de avonddiensten en het reilen en zeilen ‘s avonds in het hotel.

De afwisseling is fantastisch! Want naast mijn rol als leidinggevende help ik soms ook gewoon nog even mee in de afwas, sta ik de vloer te schrobben of ben ik gasten ergens mee aan het helpen. Geen dag is hetzelfde! Ook de verschillende seizoenen vind ik heerlijk. Zo zijn de gasten erg verschillend van elkaar in bijvoorbeeld het winter- of zomerseizoen.

Veel te zien en te doen

In m’n vrije tijd is het echt genieten! Er is altijd wel iemand om gezellig iets (sportiefs) mee te doen en natuurlijk om de prachtige omgeving te verkennen. Winterberg en omstreken zijn erg afwisselend. Zo vind je er schilderachtige dorpjes, het skigebied, het mountainbikepark, een waterskibaan, een klimbos en nog véél meer! In je vrije tijd mag je gratis ski’s huren bij de skiverhuur en ook gewoon gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad (écht wel heel lekker op je zomerse vrije dag). Ook hebben we 2x per maand kosteloos een sauna-avond voor het personeel (de ene week de dames en de andere week de heren). Top dus!

Je staat er nooit alleen voor

De familie Meurs (zowel Rob en Marja als ook Danny, Roy, Jeffrey en Sandy) zijn echt superlief! Ze staan altijd voor je klaar en helpen je graag als er iets is of als je ergens mee zit. Erg fijn, zo sta je er echt nooit alleen voor. Ook niet onbelangrijk: je wordt vanuit het werk verzekerd én het hotel betaalt je ziektekostenverzekering.

Vanaf de dag dat je hier komt, regelen ze dit op kantoor gelijk en hoef je dit niet zelf te doen. Erg fijn! De medicijnen die ik gebruik, kon ik dan ook probleemloos bij de apotheek halen.

Afwisseling

Op kantoor verzorg ik de marketing & sales van het hotel en doe ik een deel receptie. Een prachtige kans, waar ik erg veel uitdaging én de middelen krijg om mezelf verder te ontwikkelen. Maar nog steeds help ik graag een handje mee in de bediening als het nodig is, die afwisseling vind ik het allerleukst en zo is een groot bedrijf toch klein!

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de