“In dit team creëer je nieuwe vriendschappen en maak je de leukste dingen mee.”

Hoi, ik ben Susan, terwijl iedereen me Suus noemt. Al ruim 2,5 jaar ben ik te vinden in het leukste bedrijf van Winterberg en omstreken. Na mijn studie wilde ik een avontuur aangaan in het buitenland en zo ben ik terecht gekomen bij Hotel Der Brabander.

Helemaal op m´n plekje

De sollicitatie vond ik heel spannend, want het was mijn eerste echte baan na de studietijd. Toch was de kennismaking heel leuk en ik had er meteen wel willen blijven. Naast mijn eigen opleiding mocht ik hier een interne opleiding doen waar ik nu bijna voor geslaagd ben. Ik krijg hiervoor een Europees geldig diploma wat altijd van pas kan komen.

Op de mooiste afdeling van het hotel…. Daar werk ik! Der Brabander Sauna & Spa, ook wel het paradijsje van het hotel genoemd, is volgens mij het mooiste plekje van het totaalcomplex. Sfeervolle receptie, prachtig saunalandschap met 5 sauna´s, 5 douches, 4 bubbelbaden, twee rustruimtes met openhaard, voetenbaden en fijne zitjes op het saunapleintje en in de oosterse horeca.

Het werk is heel afwisselend

Wat het ook zo leuk maakt. Niet heel de dag alleen maar massages geven zoals je dat soms bij andere wellness-bedrijven ziet. Hier doen we ook de receptie (gasten ontvangen, afspraken inplannen, verkoop uit de shop), opgietingen verzorgen in de sauna, cosmeticabehandelingen geven, gasten bedienen in de kleine horeca en een stukje toezicht op het verwarmde buitenzwembad. We werken in de regel met 5 personen bij de wellness wat het ook heel gezellig maakt. We leren naast het werken met moderne apparatuur ook de Duitse taal vanwege de vele Duitse (dag-)gasten die onze Sauna & Spa bezoeken.

Ook de vrije tijd is heel erg leuk te besteden!

Op onze vrije dagen doen we allerlei leuke dingen met collega’s/vrienden. Winterberg heeft heel veel te bieden op gebied van sport, spel, leuke restaurantjes en shopping. Ook heb ik hier mijn huidige vriend leren kennen en we wonen alweer een tijd samen in een van de mooie personeels-appartementen van Der Brabander. Een keer in de 4 weken rijd ik op en neer naar Nederland om mijn ouders en opa even te zien. Ik leer nog elke dag bij en het werken bevalt me heel erg goed. Misschien ook wel omdat het op het mooiste plekje van het Sauerland is ?

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de