Leuke dingen ondernemen met de gasten

Bij de familie Animatie werken gemiddeld zo’n 3 enthousiaste mensen van tussen de 18 en de 30 jaar oud. Samen zorgen wij ervoor dat onze kleine gasten zich vermaken bij de kinderanimatie en de grote(re) gasten bij verschillende andere activiteiten. Het hoofd animatie zorgt er samen met het team voor dat alle activiteiten bedacht, gepland en uitgevoerd worden en houdt de voorraden bij.

Een dag bij de familie Animatie

In de ochtend neem je een lekker kopje koffie mee naar de knutselkelder. Je zet alles alvast klaar en kan niet wachten tot de eerste kinderen komen. Lekker knippen, plakken, tekenen; jij gaat hen helpen om leuke knutselwerkjes te maken. Twee kinderen, die de afgelopen week al vaker zijn geweest, moeten een traantje laten omdat dit hun laatste dag is en ze weer naar huis gaan. Jij geeft ze nog een knuffel bij afscheid en dan zijn ze gelukkig weer getroost.

‘s Middags is er tijd om even op te ruimen, een paar kledingstukken van de Dinnershow te wassen en natuurlijk hou je ook even lunchpauze. Later op de middag is het weer tijd voor Kidstime, je gaat dit keer de kinderen schminken. Dat vinden ze altijd erg leuk en ook jij kunt lekker je creativiteit kwijt! De grote(re) gasten hebben zich erg vermaakt bij het jeu de boules-toernooi.

‘s Avonds, tijdens het diner, loop je eerst mee met de bediening om de gasten heerlijke gerechten te serveren. Rond half 8 haal je de kinderen op voor de mini-disco. Jij leert ze de mooiste dansjes, die ze vervolgens trots aan hun ouders laten zien.

Samen met je collega’s sluit je de dag af met een drankje aan de bar en daarna ga je lekker naar huis.

Afwisseling en gezelligheid

Een van jouw collega’s liep vandaag de ochtendwandeling met de gasten. Een prachtige tocht van ongeveer een uurtje, waarin je de gasten van alles vertelt over Winterberg en de omgeving. Onderweg wordt iedereen met een heerlijk kopje koffie verrast!

Een andere collega verzorgt later op de avond nog een spannende interactieve quiz in de hotelbar. De winnaar wordt natuurlijk spectaculair aangekondigd en wint de `Brabander Bokaal´. De volgende keer is het aan jou om de wandeling of de quiz te verzorgen en daar heb je nu al zin in! Afwisseling en gezellig met jonge en oudere gasten leuke dingen doen, dat maakt werken bij de familie Animatie zo leuk!

Vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de