Gezelligheid voor en met de gasten

De Familie Skihut is een leuke, jonge familie. We werken samen om de gasten een fantastische après-skimiddag of -avond te bezorgen. Ook samen drinken we aan het einde van de dienst soms gezellig een drankje om even bij te praten en de dag te laten bezinken. Als je een tijdje bij ons werkt, ken je alle après-skiliedjes uit je hoofd, maar het is erg leuk werk en de sfeer onderling in het team en in de après-skihut is goed.

De diensten

De après-ski is op zondag en maandag geopend van ongeveer negen uur ‘s ochtends tot half zeven ‘s avonds. De rest van de week zijn we soms later open en draaien we dan ‘s avonds nog een paar uurtjes: van negen uur tot de laatste ronde om twaalf uur ‘s nachts. De diensten die je werkt hangen samen met de openingstijden. De eerste dienst begint tussen negen en elf uur ‘s ochtends en eindigt rond half zeven.

De tweede dienst, de avonddienst, is van twee uur ‘s middags tot twaalf uur ‘s nachts en daarna omvat ook nog wat poetswerk na de sluiting.
Het is heel erg afhankelijk van hoe druk het is, welke diensten je precies draait. In de weekenden is het drukker en werk je langer dan tijdens rustige midweken. Dan heb je dus ook kans op een extra vrije dag.

Samen achter de bar

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het draaien van de bar. Gasten komen bij jou aan de bar hun drankjes halen: ‘s middags kunnen ze ook koffie krijgen. Vanaf vier uur ‘s middags worden de lichten gedimd, gaat de muziek harder en kan het feest beginnen.
Naast het draaien van de bar ben je ook verantwoordelijk voor het opruimen en schoonhouden van de bar en het ophalen en spoelen van lege glazen. Ook het schoonmaken van de bar hoort erbij: vloeren schrobben en toiletten schoonmaken, het terras opruimen en asbakken legen. Op avonden dat we om negen uur ‘s avonds weer opengaan, doen we bijna alles twee keer: een eerste keer als we sluiten om half zeven en aan het einde van de avonddienst nog een keer.

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de