Een passie voor skiën

De Skischool is een gezellige familie, vol gemotiveerde, sportieve Nederlandse mensen. We hebben allemaal een passie voor parallelskiën. Of je nu al een opleiding hebt gevolgd tot skileraar of niet, je bent welkom in ons team als jij enthousiast wordt van skiën én het leuk vindt om andere mensen daar net zo enthousiast over te maken!

Wonen met je collega's

Het skiseizoen begint normaal gesproken begin december, zodra er sneeuw ligt in Winterberg. Je krijgt van ons een slaapplek in een speciaal personeelshuis voor skileraren. Er is een aparte woonkamer, die van alle gemakken is voorzien; Nederlandse tv, gratis wifi, een keuken…

Sommige skileraren komen slechts voor een deel van het seizoen, anderen zijn het hele seizoen in Winterberg. Samen met je collega’s wonen zorgt ervoor dat je hen in korte tijd nog beter leert kennen. Dat is erg gezellig.

Sportief en avontuurlijk

Het is natuurlijk mooi als je al een opleiding tot skileraar hebt gevolgd, maar als dat niet zo is, krijg je die bij ons intern. Je krijgt van ons ook een skipas, die je ook in je vrije tijd mag gebruiken. Het belangrijkste is dat je sportief en avontuurlijk bent en het leuk vindt om het onze gasten naar de zin te maken op de piste. Uiteraard is geduld ook belangrijk, moet je sociaal zijn en vragen we eerlijkheid en flexibiliteit van jou.

Wil jij nog meer uit je tijd in Winterberg halen? Het is regelmatig druk in de skihut en als je dat wilt, kun je ook daar diensten draaien en zo nog wat bijverdienen.

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de