fbpx

Een oase van rust voor de vakantiegangers

De familie Wellness bestaat uit een gezellig klein team van jonge Nederlandse meiden. Onze taak is om ervoor te zorgen dat de gasten helemaal ontspannen en tot rust komen. Dat doen we met behulp van alle mogelijkheden die de sauna en spa van Der Brabander bieden.

Gevarieerde werkzaamheden

De wellness heeft verschillende sauna’s, zoals een infraroodsauna. Er is een rustruimte, waar mensen zich helemaal thuis voelen en kunnen ontspannen. We hebben zonnebanken, voetenbaden en een fitnessruimte. Daarnaast bieden we in de wellness ook massages, cosmeticabehandelingen, voetverzorging en handverzorging. Ook het verwarmde buitenzwembad hoort bij ons aanbod.

Onze werkzaamheden bestaan uit het opgieten in de sauna, het geven van die behandelingen en verzorgingen en het vouwen van de was. Daarnaast zijn het onze taken om ervoor te zorgen dat de sauna netjes is en blijft en dat de balie bemand is. Het werk is leuk omdat het heel gevarieerd is. De ene dag is het ontzettend druk, de andere dag is het heel rustig.

Drie diensten

Er zijn drie diensten op een dag: er is één iemand die om negen uur ‘s ochtends begint en alles klaarzet. Om tien uur beginnen ook de volgende collega’s en er is één iemand die om negen uur de sauna sluit en alles opruimt. Die persoon is meestal rond een uur of tien/elf klaar met werken.
Als je begint met werken hoef je natuurlijk niet alles al te weten en te kunnen: je wordt goed ingewerkt. Wel vragen we van je dat je al een opleiding in de wellness hebt gevolgd.

Personeelsavonden

Twee keer per week is de sauna open voor de collega’s, die na sluitingstijd voor de gasten gebruik mogen maken van de wellnessmogelijkheden. Er zijn twee avonden, omdat er een mannen- en een vrouwenavond is. Af en toe hebben we daarnaast ook samen met het team een privé-wellnessavondje.

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de