Een oase van rust voor de vakantiegangers

De familie Wellness bestaat uit een gezellig klein team van jonge Nederlandse meiden. Onze taak is om ervoor te zorgen dat de gasten helemaal ontspannen en tot rust komen. Dat doen we met behulp van alle mogelijkheden die ons saunalandschap te bieden heeft.

Gevarieerde werkzaamheden

De wellness heeft 5 verschillende sauna’s, waaronder een infraroodsauna, een buitensauna en een stoomcabine. Er zijn diverse rustruimtes, waar onze gasten zich helemaal thuis voelen en kunnen ontspannen. We hebben een zonnebank, voetenbaden en verschillende waterbedden om compleet tot rust te komen. Daarnaast bieden we in onze wellness ook diverse massages, cosmeticabehandelingen, voet- of handverzorging en kappersbehandelingen aan. Ook het verwarmde buitenzwembad hoort bij ons aanbod.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het geven van die behandelingen, het verzorgen van opgietingen en het bijhouden van de was. Daarnaast is het onze taak om ervoor te zorgen dat het saunalandschap netjes is en blijft en dat onze gasten ongestoord kunnen genieten. Wat dit werk zo leuk maakt is dat geen dag hetzelfde is!

Drie diensten

Onze werkdagen zijn verdeeld over 3 diensten:

– Openen: Je begint om 8:30/9:00 uur, je zet de sauna’s aan en zorgt dat alles klaar is voor weer een nieuwe dag.

– Tussendienst: Je begint om 11:00 uur*, jouw taak is om vandaag de behandelingen te verzorgen. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met nog een collega.

– Sluiten: Je start om 13:00 uur, jij bent verantwoordelijk voor het afsluiten van de wellness om 22:00 uur. Je zet de laatste was aan en zorgt dat alles opgeruimd achter blijft.

* Tijden kunnen afwijken

Als je begint met werken hoef je natuurlijk niet alles al te weten en te kunnen: je wordt goed ingewerkt. Wel vragen we van je dat je al een opleiding in de wellness hebt gevolgd.

Personeelsavonden

Ons saunalandschap is elke dag geopend tot 22:00 uur, met een laatste inloop om 20:00 uur. Der Brabander zou Der Brabander niet zijn als we niet soms iets extra’s doen voor ons personeel. Zo heeft onze Wellness-afdeling de personeelssauna georganiseerd. Dit zijn 2 avonden (nadat de laatste gasten de sauna hebben verlaten) in de maand waarop je heerlijk kunt ontspannen samen met je collega’s.

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de