“Een veelzijdige baan: dat kan je bij mij wel zeggen!”

Samen met (binnen de afdeling housekeeping voornamelijk Duitse) collega´s verzorg ik de schoonmaak van kamers en appartementen. De kamers zijn mooi en de appartementen ruim, wat het werk leuk maakt. Het fijnste is, dat we geen vaste tijd per unit beschikbaar hebben. Bij veel bedrijven krijg je bijv. 6 minuten voor een kamer die blijft en 15 minuten voor een kamer die afreist, maar Der Brabander gaat voor kwaliteit. Het moet schoon zijn, ook als dat wat langer dan gebruikelijk duurt. Tussen het schoonmaken door drinken we koffie in het personeelsrestaurant.

Goed geregeld

Werken bij Der Brabander betekent ook dat we regelmatig leuke extraatjes krijgen en samen leuke uitstapjes maken. Toen ik hier net begon, woonde ik in het personeelshuis. Dat was heel gezellig, want je krijgt er meteen een leuke (Nederlandse) vriendenkring bij. Ook het personeelseten is goed verzorgd. De maaltijden zijn lekker en vers.

Veel langer gebleven

Ik heb mijn man Nico hier leren kennen. Hij was snowboardleraar bij de skischool van Der Brabander. We hebben samen een huis in de buurt gekocht en hij werkt nu als huismeester in het hotel, terwijl ik naast de housekeeping ook regelmatig op andere afdelingen meehelp.

Rob, Marja, Roy en Danny zijn super fijne mensen. Ze hebben altijd een luisterend oor en zorgen voor een gezellige werksfeer. Het werken in een vakantiegebied in combinatie met de vele mogelijkheden in de zomer en winter is echt top. Wie weet vind jij ook je ware bij Der Brabander? 😉

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de