De leukste werkplek gevonden via Facebook!

Hoi,

Ik ben Jennifer! Een vrolijke, spontane en vriendelijke tante (tenminste zo noemen ze mij) en sinds september 2022 werkzaam bij Der Brabander. Ik zag de advertentie op facebook en had al weleens van de dochter van vrienden van mijn ouders gehoord dat het zo leuk was bij Der Brabander.

Veel afwisseling maakt het zo leuk

Ik ben voornamelijk werkzaam in de horeca van het hotel. Hier is veel afwisseling wat het juist zo leuk maakt. Nooit saai. De ene keer het restaurant klaar maken voor het diner, dan drankjes lopen in de Hotelbar. Bij mooi weer op het terras en bij drukte inspringen bij het naastgelegen pannenkoekenhuis. Vaak rennen tijdens het diner en ondertussen ook verantwoordelijk voor a la carte gedeelte. Doordat ik een enorme ski-fan ben en ervaring had met skiles geven mocht ik van de winter zelfs deze baan combineren met skiles geven. Kinderen vind ik het leukst dus naast de kinder-skilessen in de winter mag ik nu ook regelmatig de (kinder-)entertainment ondersteunen.

Fijn dat ze hier zo meedenken dat iedereen zoveel mogelijk dingen doet wat ze leuk vinden!

Hobby's uitoefenen kan hier ook top!

Mijn hobby´s zijn drankje doen met vriendinnen en regelmatig lekker op stap. Winterberg heeft leuke terrasjes, cafeetjes, een Irish Pub en zelfs een discotheek. Bovendien zijn er regelmatig evenementen en in de winter is het 6 avonden feest in de Skihütte van het hotel. Ook social media hoort bij m´n hobby´s en daarom ben ik door Rob gevraagd om een TikTok filmpje in te spreken om vlotte, leuke en spontane mensen (zoals ik “ahum”) warm te maken voor een leuke zomerbaan of tussenjaar bij Der Brabander.

Hoe ik woon in Winterberg

Ik ben begonnen met een kamer in het personeelshuis. Met 12 jonge mensen onder elkaar, super vet. Ik had hier een eigen kamer met tv, gezamenlijke badkamers (heren en dames apart) en een gezellige, moderne woonkamer & keuken. Direct naast het hotel dus woon/werkverkeer van maar 1 minuut. Omdat het me zo goed bevalt en ik besloten heb langer te blijven heb ik nu een nèt nieuw ingericht appartementje van het hotel op 4 minuten loopafstand. Heerlijk mijn eigen plekje waar ik zelf mensen kan ontvangen en ook mijn eigen feestje kan bouwen 😊

Ik vind het oprecht leuk hier. Het bedrijf, met super leuke gasten van 2 tot 88. Voor iedereen is er wat te zien, te doen en te beleven en dat merk je aan de tevredenheid. Alles is goed geregeld voor ons, van ziekenfonds tot in- en uitklokken. Elke minuut wordt betaald en er wordt iedere dag vers gekookt voor het team. We krijgen zelfs een nieuw personeelsrestaurant met een lekkere zithoek, PlayStation en buitenterrasje. Niet alleen voor de gasten, maar ook voor het team wordt hier goed gezorgd!

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de