“In dit team creëer je nieuwe vriendschappen en maak je de leukste dingen mee.”

Hoi, ik ben Margot, 22 jaar oud. Ik ben in November 2023 begonnen bij Der Brabander in Winterberg. Ik ben gegroeid van een nieuwkomer tot een gewaardeerde collega en werknemer hier in de sauna en spa. Hiervoor ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en wellbeing- en vitaliteitsmanager in België.

Mijn dagen zijn gevuld met het verwennen van gasten en het helpen creëren van onvergetelijke ervaringen.

Helemaal op m´n plekje

Wat het werken bij Der Brabander zo leuk maakt, is de warme en gastvrije sfeer die heerst in het hotel. Elke dag word ik omringd door collega’s die gepassioneerd zijn over wat ze doen en er alles aan doen om onze gasten een fantastisch verblijf te bezorgen. De mogelijkheid om anderen te helpen ontspannen en zichzelf te verwennen, geeft me een enorme voldoening. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en kijk uit naar de vele avonturen die nog komen gaan bij Der Brabander.

Daarnaast heeft Der Brabander me niet alleen professionele groei geboden, maar ook de kans om een nieuwe taal te leren. Met veel Duitse gasten in ons hotel, heb ik de kans gehad om mijn Duits aanzienlijk te verbeteren. Nu kan ik mezelf volledig zelfstandig redden in het Duits, wat niet alleen mijn werkervaring heeft verrijkt, maar ook mijn persoonlijke ontwikkeling heeft bevorderd.

Het werk is heel afwisselend

Naast mijn werk bij Der Brabander geniet ik van mijn diverse hobby’s. Fitnessen geeft me energie en houdt me in vorm, terwijl ik ook graag een gezellig drankje drink met mijn collega’s na een lange werkdag. In mijn vrije tijd droom ik ervan om de wereld te ontdekken en nieuwe avonturen te beleven.

Bovendien heb ik hier niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk veel geluk gevonden. Het is hier dat ik mijn vriend heb leren kennen, met wie ik nu samenwoon in een van de eigen appartementen op loopafstand van Der Brabander. Het feit dat ons liefdesverhaal hier begon, maakt Der Brabander voor mij nog specialer.

Ook de vrije tijd is heel erg leuk te besteden!

Sinds kort mag ik, samen met 2 collega´s, kosteloos gebruik maken van een Volkswagen Polo. Heerlijk op onze vrije dag gaan shoppen, een rondvaart maken of een van de vele andere mooie dingen zien, doen en beleven. Zelfs even terug naar huis is nu nog makkelijker geworden.

Kortom een hele fijne plek om te werken en te wonen!

Margot

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de