Van stage naar regelmatig vakantiewerk

Mijn naam is Stan Bulsink, ik ben 19 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het dorp Kilder. In 2022 begon ik mijn buitenlandstage bij Der Brabander, waar ik sindsdien regelmatig terugkom om te werken tijdens vakanties, wat ik doe naast mijn opleiding. Het is voor mij gemakkelijk om mijn beschikbaarheid door te geven, aangezien er altijd rekening wordt gehouden met mijn schema.

Alles altijd top geregeld

Der Brabander verzorgt tijdens de vakanties dat ik hier ben om te werken altijd mijn slaapplek en maaltijden. Ik heb al in verschillende kamers geslapen tijdens mijn (werk)verblijf hier, maar altijd is alles top geregeld. Ik krijg altijd een privĂ© kamer inclusief schoon beddengoed op het bed, en het is altijd weer een warm welkom met fijn weerzien van alle collega’s.

Er zijn voor mij verschillende opties om in Winterberg te komen. Het kom vaak voor dat ik kan meerijden naar Winterberg als een collega dezelfde dag gaat werken. Als er geen collega’s dezelfde dag gaan, is de trein altijd nog een optie. Dit duurt weliswaar wat langer, maar gaat wel rechtstreeks naar Winterberg, waar ik dan door een van de collega’s word opgehaald vanaf het station.

Op iedere afdeling is er ook afwisseling

Binnen Der Brabander zijn er diverse werkzaamheden mogelijk, zelf werk ik in de bediening, maar er zijn ook andere afdelingen waar je kunt werken (het is ook mogelijk bij meerdere afdelingen te werken). Het werk biedt voldoende uitdaging, en als dat niet het geval is, kun je dat altijd bespreken. De variatie in werktijden vind ik persoonlijk prettig; soms werk ik vooral in de middag, andere dagen meer in de avond, wat zorgt voor een leuke afwisseling.

Buiten het werk genoeg te doen

Na het werk is er gelegenheid om aan de bar je “verdiendrankje” gratis op te halen. Vaak zitten er na het werk ook collega’s aan de bar, waar je gezellig bij kunt aansluiten voor een praatje. In de winter is de skihut ook een leuke optie om na het werk naartoe te gaan.

Daarnaast is er in de geheel nieuwe “Lucky” (personeelsrestaurant & chillruimte) de mogelijkheid om gebruik te maken van de PlayStation 5, arcade machine of flipperkast. Daarnaast staat er altijd genoeg lekkers om te eten of te drinken, en is er zelfs een kast vol met snoepjes!

Nederland op rijafstand

Tijdens vrije dagen, die je zelfs krijgt als je alleen tijdens de vakanties werkt, is er genoeg te doen in en rondom het hotel. Van karten tot zwemmen, fietsen of een bezoek aan het klimbos; Winterberg biedt altijd veel mogelijkheden voor vermaak. Bovendien zijn er altijd andere collega’s vrij waarmee je gezellig activiteiten kunt ondernemen. De elektrische stepjes die verhuurd worden mogen we ook gratis lenen evenals gebruik van het zwembad en de (personeels)sauna.

Kortom: Ik zal nog vele vakanties terugkomen om te werken, het bevalt me hier super!

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de