“Ik kan hier nog steeds veel leren”

Hoi! Mijn naam is Wesley Rietkerken en ik kom uit de omgeving Rotterdam. Ik werk nu meer dan een jaar bij Der Brabander en het bevalt nog steeds super!

Goede indruk

Na mijn online sollicitatie bij Der Brabander in maart 2022 hebben Marja & Danielle mij uitgenodigd voor een gesprek in Winterberg en was ik meteen enthousiast. Een mooi, modern bedrijf met een super leuk team van jonge mensen waarvan er een deel al lang werken. Vooral de instelling: “gasten een fijne vakantie bezorgen” sprak mij enorm aan. Het gesprek verliep soepel en ik kon al snel beginnen. Twee weken later hebben mijn ouders mij naar Winterberg gebracht en paar dagen later ben ik begonnen.

Leerzaam en goed geregeld:
Ondanks dat ik een diploma in niveau 2 en 3 heb, heb ik ook hier inmiddels al heel veel bijgeleerd. De ruime, vrijwel nieuwe keuken biedt onder andere een afdeling voor de huisgasten. Deze kunnen ´s morgens reeds hun keuze maken voor het diner van die avond. Kiezen kan uit vaak 2 voorgerechten en 2 nagerechten en iedere dag uit 5 hoofdgerechten. Ideaal, want om 11.00 uur hebben we de meeste getallen binnen en kunnen we starten met de voorbereiding. Daarnaast is er een mooie lunchkaart en een avondkaart. Het verzorgen van het personeelseten en de kleine kaart van de wellnes-afdeling zorgen voor nog meer afwisseling.

Fijn wonen

Er zijn verschillende leveranciers en vooral op vers wordt de nadruk gelegd. Zo komt de vis uit Yerseke (Zeeland) en vlees en groente van de Hanos uit Venlo. Er wordt heel veel vers gemaakt en dan gewerkt met een snel-vriezer. Ik heb leuke collega´s en er heerst hier een fijne sfeer waar professioneel, hard maar zeker ook met plezier gewerkt wordt.

In mijn geval heeft mijn vriendin ook gesolliciteerd en die is met volle tevredenheid werkzaam bij de receptie. Fijn dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met onze gezamenlijke vrije dagen. We hebben samen een leuk appartementje van Der Brabander, mooi centraal tussen het gezellige centrum en het hotel. Hier voelen we ons hartstikke thuis!

Afwisseling

In mijn vrije tijd kijk ik graag formule 1 en alles wat met koken te maken heeft. Maar Winterberg heeft voor de inwoners ook veel te bieden. Vanuit het hotel kregen we een medewerkerspasje waar we veel leuke uitstapjes in de omgeving kunnen doen. Gratis een dagje een mountainbiken, gebruik van de zipline en zelfs de Astenkick (met 70 km/h vliegend de berg af), gratis parkeren in het centrum, de panoramabrug op, zwemmen in een overdekt zwembad en nog veel meer.
In de winter krijgen we gratis ski´s en skiles. Zelfs met de minstens 36 vakantiedagen per jaar  vervelen we ons nooit.

Ik ben nu alweer ruim een jaar hier en het bevalt me erg goed. Ik kan veel leren van de chef, de familie Meurs is hartstikke aardig en de collega´s super tof. Hier ben ik nog wel een tijd te vinden!

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de