Een dag uit het leven van...

Werken bij Der Brabander is veelzijdig en gezellig, maar ook zeker hard werken. Benieuwd hoe jouw dagen eruit zouden zien, als je bij ons aan de slag gaat? Er zijn verschillende families (ook wel afdelingen genoemd) waarbij je kunt komen te werken. Het is natuurlijk afhankelijk van de familie, hoe jouw dagen er precies uitzien. Je kunt daarom ook per afdeling meer informatie vinden. Om je toch een algemeen beeld te geven, nemen we het voorbeeld van een donderdag tijdens de herfstvakantie.

Wakker worden in het personeelshuis

Als je werkt bij Der Brabander, kom je te wonen in het personeelshuis. Je hebt daar een eigen kamer, die van alle gemakken is voorzien. Je deelt de keuken, badkamer en woonkamer met collega’s.
Nadat je ‘s ochtends wakker bent geworden en je hebt aangekleed, loop je naar de Lucky: de personeelsrestaurant. Hier kun je elke dag ontbijt, lunch en avondeten krijgen. Terwijl je de slaap nog uit je ogen wrijft, duw je de deur van de Lucky open. Je wordt begroet door collega’s die al aan het ontbijten zijn. Sommigen zijn net zo slaperig als jij, anderen zitten uitgerust klaar om aan het werk te gaan.

Betaald voor elke minuut overwerk

Vandaag heb jij een late dienst. Dat betekent dat je lekker de hele ochtend vrij bent, dus je besluit vandaag te gaan hardlopen. Of toch maar weer een ritje op de  elektrische step die we als teamlid ook gratis mogen gebruiken. Nog even en dan zal de eerste sneeuw weer vallen en dan kun je als je vrij bent lekker gaan skiën. Ben je beginner? Dan krijg je zelfs gratis les van onze eigen skileraren!

Als je dienst bijna begint, doe je je bedrijfskleding aan. Bij Der Brabander word je betaald voor elke minuut die je werkt. We werken daarvoor met een inkloksysteem. Netjes op tijd klok je in en draai je je dienst.

Als een geoliede machine

Het is druk tijdens de herfstvakantie. Het hele hotel zit vol. Dat betekent dat iedereen hard aan het werk is. Stressen gebeurt echter bijna nooit. Alles is supergoed georganiseerd en iedereen weet precies wat hij of zij moet doen. Ook jouw afdeling, jouw ‘familie’, werkt als een geoliede machine.

Afspreken met collega’s

Als je klaar bent aan het einde van je dienst, heb je een voldaan gevoel. Het werk liep lekker. Het is nu 20.00 ‘s avonds. Je hebt honger. In de Lucky staat het avondeten voor je klaar en tref je weer een paar collega’s aan. Iemand stelt voor om, als je klaar bent met eten, nog even een drankje te gaan doen. Jullie sturen een appje in de groepsapp met alle collega’s om te vragen wie er nog meer meegaat en uiteindelijk zijn jullie met een flinke groep.
‘s Avonds laat als je in bed ligt, laat je de dag nog even aan je voorbij gaan. Het was alweer een goede dag en je hebt nu al zin in morgen.

Van welke familie wil jij onderdeel zijn?

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de