Een toffe vacature gevonden, en nu?

Wat leuk dat je bij ons wil komen werken! Heb je een vacature gevonden die jou leuk lijkt, dan wil je natuurlijk graag weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt. Hieronder lees je de stappen die je zult doorlopen op weg naar een gave, uitdagende baan bij Der Brabander. Deze stappen gelden voor iedereen, ongeacht voor welke baan je solliciteert:

  1. Als je het sollicitatieformulier op de website hebt ingevuld, komt je sollicitatie binnen bij Marja en Daniëlle.
  2. Als wij enthousiast worden van jouw aanmelding, nodigen we je uit om langs te komen bij Der Brabander. Wij vinden het fijn om je in het echt te ontmoeten, zodat we meteen kunnen zien of het klikt. Ook voor jou is dat natuurlijk prettig: als jij bij ons bent en het gevoel krijgt ‘hier zie ik mezelf wel werken’, weet ook jij dat het goed zit. Binnen een paar dagen na je sollicitatie krijg je in ieder geval een reactie van ons.
  3. We hebben het liefst dat je dan bij ons langskomt. Je mag dan een nachtje blijven slapen en alle reis- en andere onkosten worden uiteraard door ons vergoed. Tijdens je bezoek zullen we ook verschillende gesprekken met je hebben, om kennis met je te maken en om uit te vinden of we bij elkaar passen. Als daar ruimte voor is, stellen we je ook meteen voor aan een paar van je nieuwe collega’s.
  4. Als je daarna weer thuis bent, nemen we allemaal een paar dagen de tijd om het bezoek te laten bezinken.
  5. Zijn we na die paar dagen allemaal nog steeds enthousiast? Dan gaan we alles samen met jou in orde maken. We hebben het liefst dat je zo snel mogelijk begint, maar in overleg spreken we af wat je startdatum wordt. Het enige wat jou dan nog te doen staat, is het inpakken van je koffer!

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de