Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring

Als je werkt bij Der Brabander kom je terecht in een gezellig team van jonge, enthousiaste mensen. We zetten ons allemaal hard in om onze gasten een zo leuk mogelijke vakantie te bezorgen. Dat doen we met name op de afdelingen Bediening, Keuken, Receptie, Wellness en Winter (skischool en skihut). Meer over de afdelingen lees je ook hier.

Faciliteiten bij Der Brabander

Der Brabander heeft ontzettend veel faciliteiten. Er is een gezellig pannenkoekenhuis en een sfeervol restaurant. We hebben een zwembad, een spa, een leeshoek, een fitnessruimte. Voor kinderen is er Kinderland, waar allerlei spelletjes en activiteiten zijn, een speeltuin met springkussen. We hebben een lounge met open haard, een zonneterras, een café en de leukste skihut van Winterberg, op het terrein van het hotel.
Ook organiseren we veel activiteiten, zoals een fakkeltocht, bingo- en quizavonden en een bijzondere Dinnershow.

Zomer/winter

Der Brabander ligt aan de skipiste en in de winter komen er ruim 5000 mensen naar onze skischool om skilessen te krijgen. Ook in de zomer is er echter heel veel te zien, te doen en te beleven. Winterberg ligt tenslotte in de prachtige Duitse regio Sauerland, waar onder andere lekker gewandeld en gemountainbiked kan worden en waar genoeg meren zijn waarin je heerlijk kunt zwemmen.

Hoe doen we dat?

We bieden veel aan onze gasten en we vragen veel van onze werknemers. Het is hard werken. Het is echter ook heel erg leuk werken en alles is heel goed georganiseerd, zodat we zelfs op de drukste momenten zelden stress hebben. Bovendien krijg je er er veel voor terug. Der Brabander is een fijne werknemer, die alles vanaf het eerste moment goed voor jou zorgt. Zo regelen we dat je goed bent verzekerd en betalen we jouw zorgverzekering. We schrijven je in bij de gemeente Winterberg en regelen huisvesting voor je. We werken daarnaast met een inkloksysteem, waarmee je elke minuut die je overwerkt krijgt uitbetaald.

Benieuwd hoe het er op deze afdelingen aan toe gaat?

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de