Van alles te doen in en rondom Winterberg

Werken bij Der Brabander betekent dat je werkt én woont in Winterberg. Je brengt daar dus niet alleen je werkuren door, maar ook je vrije tijd. Je mag als werknemer van het hotel gebruik maken van de faciliteiten van het hotel, maar ook in Winterberg en omgeving is er veel te doen.

Samen met collega’s

De band tussen collega’s bij Der Brabander is goed en we doen veel samen: gezellig een drankje aan de bar of in de après-skihut, films kijken in de gezamenlijke woonkamer, samen lekker eten in de Lucky of zelf koken in de keuken van het personeelshuis. Elk jaar hebben we ook een bijzonder en altijd geweldig personeelsuitje met het hele team.
Samen met je collega’s mag je gebruik maken van heel veel van de faciliteiten van Der Brabander. Zo hebben we een verwarmd buitenzwembad waar je in kunt zwemmen, zelfs als het koud is. Na sluitingstijd voor de gasten mag je ook één avond per week gebruik maken van onze wellness.

Sporten

Bij Der Brabander zijn allerlei opties om te sporten. In de winter mag je kosteloos skilessen volgen bij onze skischool en krijg je korting op het huren van ski’s en skischoenen. Je mag gebruik maken van de fitnessruimte in het hotel, maar er zit ook een sportschool in Winterberg. Hou je meer van een lekker potje tennissen, handbal of dansen? In Olsberg, een nabijgelegen dorp zijn veel sportfaciliteiten.

De omgeving

De omgeving van Winterberg is prachtig. Vanuit het hotel zijn er allerlei mogelijkheden om te wandelen, te hardlopen of te mountainbiken. Dortmund is de dichtstbijzijnde grote stad, die goed te bereiken is vanuit Winterberg met de auto of het openbaar vervoer. Hier is van alles te zien en te doen en het is ook een goede winkelstad.

Jezelf verder ontwikkelen tijdens het werken en in je vrije tijd? Ook daar helpen wij bij!

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de