Een vakantiehotel waar iedereen zich thuisvoelt

Vakantiehotel Der Brabander is opgericht in 1986. Rob en Marja Meurs vertrokken naar Winterberg met de droom van een hotel dat meer zou zijn dan alleen een slaapplek: het moest een ervaring worden voor de gasten en een plek waar ze zich thuis zouden kunnen voelen. Ons motto is dan ook: “Het Vakantiehotel waar iedereen zich thuis voelt, het hele jaar door!”

We zijn ondertussen 36 jaar verder en de droom van Rob en Marja is uitgekomen. Dankzij de goede ligging en de vele activiteiten die we organiseren voor jong en oud, is er voor iedereen altijd wat te doen. De 8 kamers in 1986 zijn uitgegroeid tot 84 kamers en 29 vakantieappartementen in 2022.

De familie Meurs

Rob en Marja Meurs zijn de oprichters van Der Brabander. Samen met twee van hun vier kinderen, Roy en Danny en de partners Wendy en Danielle, runnen zij het hotel. Ons team bestaat uit jonge, Nederlandse mensen die zich allemaal met veel plezier en enthousiasme inzetten voor hetzelfde doel: onze gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Omdat we allemaal uit Nederland komen, is de voertaal in het hotel en onderling ook Nederlands. Als je weinig of geen Duits spreekt, is dat dus geen probleem als je bij ons wil komen werken.

Het aantal Duitse gasten is weliswaar groeiend maar die woorden leer je op de werkplek.

De familie Der Brabander

Ons motto bevat de woorden ‘waar iedereen zich thuisvoelt’ en dat is iets wat wij ook voor onze medewerkers heel erg belangrijk vinden. Er werken in de zomer zo’n 95 mensen en in de winter ruim 150. Iedereen staat voor elkaar klaar. We vinden het belangrijk dat jij je werk goed en met plezier uitvoert. We vragen veel van je en het is hard werken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Elke minuut die je werkt wordt uitbetaald, je krijgt een gezellig (t)huis en eten en je wordt vanaf dag één opgenomen in een team van superleuke mensen die samen wonen, samen werken, samen eten en samen leuke dingen doen. Ons team is gewoon één grote familie.

Benieuwd naar hoe wij samen voor een onvergetelijke ervaring zorgen?

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van de Brabander familie?

Solliciteer dan direct op een functie of neem contact op met:

Danielle

personeelszaken@brabander.de